Hendek ilçesinin yegane alışveriş merkezi konumunda ki Parkshop Outlet, zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara destek amaçlı faaliyetlere gönüllü olarak ev sahipliği yaparak örnek olmaya devam ediyor.

Birleşik Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’ nün Adapazarı şubesinin faaliyetlerine Pakshop Outlet alışveriş merkezi yönetimi tarafından destek verildi. Hediyelik eşya satışları ve toplanan yardımlarla bedensel ve zihinsel engelli vatandaşlara gelir sağlayarak gıda, ilaç, akülü araç vb… alımlarına destek olmak tedavilerini kolaylaştırmak amaçlı faaliyetlerle ön plana çıkan kulübe Parkshop Outlet de kapılarını açtı.

Şube Başkanı  Hüseyin Ülgen engelli vatandaşlara yönelik maddi ve manevi destek amaçlı organizasyonlarına ev sahipliği yapan Parkshop Outlet yönetimine teşekkür etti.

Ülgen konuşmasında; yukarda belirtilen temel ihtiyaçlara yönelik sağlanan desteklerinin yanı sıra yardım sever yerel yöneticilerin katkıları ile de hocalar eşliğinde spor salonlarında engelli dostlarımıza yönelik çeşitli müsabakalar ve sosyal aktiviteler düzenlediklerini ifade etti. Kulüp ayrıca, engelli vatandaşlarımızın kolay ulaşımları için minibüs aracını da en kısa zaman satın almayı hedefliyor.

Parkshop Outlet genel müdürü Can Yıldız, ‘Böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapmak bizler için tarif edilemez bir mutluluk. Hayatta her an beklenmedik kazalarla, felaketlerle karşılaşabiliyoruz. Utulmamalıdır ki herkes potansiyel birer engellidir. Engelli vatandaşlarımız için yapılacak her türlü organizasyonların bir tarafında Parkshop Outlet olarak bulunmak, bir nebze de olsa destek olmak öncelikli sosyal sorumluluk hedeflerimizden birisi. Bu denli önemli çalışmalara imza atan Birleşik Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’ nün Adapazarı şubesinin başkanı Sn. Ülgen’ i ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyoruz. İyi ki varlar. Herkesi bu tarz insani yardım faaliyetlere destek olmaya davet ediyoruz.’  şeklinde görüşlerini belirtti.