Keçeden sanat çalışmaları ile tanınan ressam Mükerrem Turhan’ ın anneler gününe özel resim sergisi 12 – 19 Mayıs tarihlerinde Parkshop Outlet te sanatseverlerle buluşacak.
 
Keçecilik Türklerin Orta Asya’ da göçebe bir toplum olarak yaşadıkları dönemlerde hayat tarzlarının bir parçası olarak gelişmiştir. Sanatçının kolorist bir yaklaşımla ürettiği eserler içten kişiliği ile bütünleşmiş geleneksel kültürümüzü modern dünyaya taşımıştır. Ünlü sanatçının pek nadide çok eseri de Kültür ve Turizm Bakanlığınca özel koruma altına alınmıştır.

Gelenekselden evrensele keçeden tuvale yansıyan eserleri ile ünlü Kütahyalı ressam sanata ve sanatçıya destek veren Parkshop Outlet yönetimine teşekkür etti. Eserlerinin sanatseverlerle bir kez daha buluşacak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.
 
Parkshop Outlet Mayıs ayı başında göreve başlayan yeni genel müdürü Can Yıldız ise konuşmasında ‘Parkshop Outlet olarak toplumların gelişimine önemli etkisi bulunana kültür ve sanatın faaliyetlerinde başarılı sanatçıların her zaman yanındayız. Sanatçımızın kendisinin de bir anne olması nedeniyle anneler gününde açılışını yapacağımız sergi oldukça manidardır. Böylesine özel bir sanatçının eşsiz eserlerinin alışveriş merkezimizde sergilenmesine ev sahipliği yapmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz. Ziyaretçilerimizi hafta boyunca sürecek sergiyi ziyaret etmeleri için AVM’ mize bekliyoruz. ‘ dedi.