Parkshop Outlet’ de sanatsal ve kültürel etkinlikler yağlı boya resim sergisi ile aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda organize edilen ve ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazanan ünlü keçe sanatçısı Mükerrem Turan’ ın kişisel sergisinden sonra Parkshop Outlet be kez de Düzce li iki usta sanatçının eserlerinin yer alacağı karma yağlı boya resim sergisi ile misafirleri ile buluşturuyor.

Kasım Tazegüney ve Eşref Toraman’ ın yağlı boya birbirinden güzel ve sayıları 40 tan fazla  eserlerinden oluşan sergi hafta boyunca Parkshop Outlet’ te hafta boyunca yer alacak.
Pek çok ortak noktaları bulunan iki ressamı buluşturan ve dostluklarının ilerlemesini sağlayan yine sanat olmuş. Her ikisi de emekli olan yakın dostlar, çocuklarında hobi olarak sevgi ile başladıkları yeteneklerini şimdilerde halka sanatı sevdirme, eserlerinin tanınması, vb. amaçlarla daha farklı boyutlara taşımaktalar. 

Sanatçıların eserleri daha önce de Akçakoca festivallerinde, Düzce, Ereğli vb. belediyelerin etkinliklerinde yer almıştır. 

Ressamların kuşkusuz en büyük mutluluğu ise eserlerinin çok beğeniliyor olması.

Sanatçılar, eserlerinin sanatseverlerle buluşması için kendilerine imkan sağladıkları ve destekleri için Parkshop Outlet yönetimine teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili Parkshop Outlet’ in genel müdürü Can Yıldız ‘ Parkshop Outlet yönetimi olarak mümkün mertebe sanatsal, kültürel, sosyal, sportif vb. etkinlikler organize ederek ziyaretçilerimizin beklentilerine karşılık vermeye çalışıyoruz. Sanatsal ve kültürel alanlarda yapılan çalışmalara ev sahipliği yapmaktan ciddi anlamda keyif alıyoruz. Çalışmaların sahipleri yerel sanatçılar olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Kendilerine destek olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Hem sanatın toplum için öneminin hem de yerel sanatçılara ve eserlere sahip çıkılmasının gerektiğinin fazlasıyla bilincindeyiz. Bu vesile ile yerel sanatçılarımızla organize ettiğimiz etkinliklerimiz sanatsal, kültürel olma özelliklerinin yanında bir yerde de sosyal sorumluluk projeleri değeri kazanmaktadır. Sanatçılarımıza, eşsiz eserleri ile alışveriş merkezimize renk kattıkları için teşekkür ediyoruz.’