Sakarya hendek ilçesi her geçen gün yeni mağza ve market açılışına sahne oluyor. Süper marketlerin yerine Mega marketler alıyor.Hendek Park Mega Market’in açılışını İlçe Kaymakamı Mustafa AYHAN ve Akparti İlçe Başkanı Şenay SAKAL, İlçe müftüsü Şükrü BALKAN ve İlçe Emniyet Müdürü Kadır ERDEM in katılımlarıyla , yapılan duvalar ardından hayırlı olması dileğiyle açılışı gerçekleştirdi.

Açılış ardın dan Park Mega Marketi gezen Hendek Protokolü , ürünleri incelediler , açılış hatıra fotoğrafı cektiren heyet , ardın dan Mega market müdüriyet bölümünde market sahibi Sedat DEMİRCAN dan marketin teknik ve genel konularında bilgi aldı. İlçe Kaymakamı Mustafa AYHAN'ın sorularını yanıtlayan DEMİRCAN , İlçemiz hendek halkına herzaman ekonomik ve kaliteli çözümler sunacaklarını, metropol şehirlerde kurulmuş marketlerdeki ürün indirimlerini tüketiciye en doğru şekilde ulaştıracaklarını belirtti.

İlçe Kamakamı Mustafa AYHAN , Park Mega Marketin insörtlerini dikkatle inceledi ve ardından Sedat DEMİRCA'a çeşitli sorular yöneltti.

M. AYHAN - "Bu indirimlerin bir anlık olup olmadığını halk soruyor" ?

S. DEMİRCAN  - "İndirimlerimiz sürekli değişimli bir şekilde sürecektir" yanıtını veren DEMİRCAN , Mega marketin hendek halkına sürekli kampanyalar sunacağını belirtti.

Hendek Park Mega Markette açılışa özel Muhteşem indirimlerin 12 Temmuz'a kadar süreceğini belirten DEMİRCAN , Park Megada her ayın belirtli gün ve haftalarında ürün gruplarında süpriz indirimlerin devamlı süreceğini belirti. İndirimleri insörtler ile  halka duyuracaklarını belirten demircan, geçmişten gelen tecrubeleriyle ,tüketicileri en doğru şekilde yönlendirecekleri konularında örnekler verdi.

İndirimlerin bildirilmesi ve müşterilerin sürekli bilinçlendirilmesi için ürün bültenleri yayınlıyacaklarını , ayrıca  MEGA KART adı ile üyelere özel indirimler sunacaklarını belirtti..

Hendek Haber ekibi olarak Zeki Çömert Parkı Karşısında hizmete giren Park Mega Market'in tüm hendek halkına hayırlı uğurlu olması temenni ederiz.