Başkanlardan birlik mesajı

İnci, başkanları ziyaret etti

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediye başkanlarını ziyaret etti.

Dördüncü dönem belediye başkanlığına seçilen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Toçoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’ya hep birlikte hizmet edeceklerini belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Başkan İnci ve ekibi Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.Dişli, ziyarette yaptığı konuşmada, Sakarya’da büyük başarı elde edildiğini belirterek, belediye başkanlarına verilen sorumluluğun layıkıyla yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Dişli, Başkan İnci’nin Hendek’te yaptığı hizmetlerin takdire şayan ve örnek çalışmalar olduğunu vurgulayarak, başarılar dileyip teşekkür etti.

Başkan İnci ise ziyaretlerde, Hendek halkının bir kez daha hizmete oy verdiğini dile getirerek, "İlçede dört dönem üst üste belediye başkanlığını kazanarak bir rekor kırdık. Bu dönem köylerimizin mahalle olup Hendek’e bağlanmasıyla sorumluluklarımız daha da arttı. Daha fazla çalışacağız, hizmetlerimize yeni yeni hizmetler katarak kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz “ Diyerek, belediye başkanlarına başarılar dileyip, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hendek Otobüsü

Başkan İnci ve ekibi, seçimlerde yapılan çalışmalarda, düzenlenen konvoyda Başkan İnci’nin kendi kullandığı Hendek Otobüsü ile ziyaretlere gitti. Başkan İnci de, otobüste meclis üyelerini yalnız bırakmayarak onlarla birlikte, Sakarya Büyükşehir, Adapazarı, Arifiye, Sapanca, Karapürçek ve Akyazı ilçelerine ziyarette bulundu.