Hendek Belediyesi Karate Kulübü’nden 43 sporcunun katıldığı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda sporcular madalyalarla döndü.

Hendek madalyaları topladı

31 Ağustos- 2 Eylül tarihlerinde Ordu’nun Fatsa ilçesinde yapılan şampiyonaya 1853 sporcu katıldı. Hendek Belediyesi Karate Kulübü’nden şampiyonaya katılan sporcular 7 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya ile bir başarıya daha imza attı.

1853 Sporcu





Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Federasyonuna üye ülkelerin katılımıyla yapılan şampiyona için, ev sahibi Türkiye'nin yanı sıra Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Romanya, Rusya, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna ve Özbekistan'dan 1853 sporcu katıldı.

Fatsa 75. Yıl Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada 8-9 Yaş Bayan takımı ve 12-13 yaş Erkek takımı şampiyon olurken, 10-11 yaş erkek takımı ile 15-16 yaş bayan takımı da üçüncü oldu. Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü’nden Milli Takım davet edilen 8 sporcu da 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile şampiyonadan döndü.

Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularının yine bir başarıya imza attıklarını belirterek, kendilerine destek veren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye teşekkür etti.

Başkan Püsküllü, şampiyonada derece yapan sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.