Cumartesi Günü 13:28 Sularında Üzerinde Siyah Tişört Siyah Ayakkabı ve Basket topu ile Hendek Uludere istikametine gittiği belirtilen 7 Yaşındaki Ömer Den, Hendek ilçesi ve çevresinde aranıyor.

1 Metre 10 cm boylarında, esmer tenli oldu olduğu ve hiperakif bir kişiliğe sahip olduğu belirtilen 7 Yaşındaki kayıp Ömer Den Cumartesi günü elinde basket topu ile oynamaya çıktığını belirtildi. 

Baba Mustafa Den oğlunun hiper aktif bir çocuk olduğunu ve üzerinde siyah tişört , siyah ayakkabı giydiğini, elinde ise basket topu olduğunu belirtti.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Hendek Zabıta birimleri kayıp olan 7 yaşındaki Ömer Den in bulunması için sürekli bir şekilde çalışmalar yürütmekte.

Hendek ilçesinde Belediye anons sistemiyle anonsların yapıldığı 7 yaşındaki Ömer Den için bu gün Hendek Uludere'de su altı arama ekipleri ile aramalar gerçekleştirildi. 


Çalışmalarının  daha kolaylaştırması için Hendek ilçe Merkezine ve çevre bölgelere  kaybolan Ömer Den in fotoğrafları  dağıtıldı.Kaybolan Ömer'i arama  çalışmaları sürdürülmekte olup Kaybolan 7 Yaşındaki Ömer Den'i gören veya raslayanların , 0536 012 37 02 nolu telefona ve Emniyet birimlerine bilgi vermeleri isteniyor. 





Gelişmeler An ve An Hendek Haber'de

Ömer Den'in Sağ salim ailesine ve sevdiklerine ulaşması ümidiyle