Hendek’i hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz

Yemek sonrası toplantıya katılan, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci bir konuşma yaparak “  16 yıl sizlerle birlikte Hendek’e güzel hizmetler yaptık. Hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit olarak hizmet verdik. Ben Hendek Belediye Başkanlığını bıraktım ama, yerime bıraktığım İrfan Başkanımız da kaldığımız yerden hizmetlere devam edecek. Sizlere ne söz verdiysek o sözler bizim sözümüzdür. Seçim beyannamesinde vermiş olduğumuz tüm sözler tamamlanacaktır.

Terminal dedik tamamladık açılışı yapılacak, hastanemiz tamamlanmak üzere, Hendek Uludere Çağlayan’dan teship bendine kadar ıslah çalışması yapıyoruz. Hendek Uludere’de ıslah çalışması yaptık, köprüler yaptık. Yeşilyurt ve Çamlıca’ya doğalgaz sözü verdik, sözümüzü tutacağız. Sakarya’da doğalgaz yokken biz Hendek’in her yerine doğalgaz getirdik. Yeni belediye başkanımızla beraber çalışmaya devam edeceksiniz ve bende destek vereceğim. Hendek’i hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz “ Dedi.

İnci’ye teşekkür

Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan da, 16 yıl Hendek’e hizmet eden ve kendi görev sürelerinde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıkları, eski Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci’ye teşekkür ederek, çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

Birlik ve beraberlik

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, muhtarlar ile birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını belirterek “ Ali Başkanımızın bıraktığı yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerle birlikte Hendek’e hizmet vereceğiz. Bir sorun olduğu zaman birlikte çözüme kavuşturacağız. Tüm mahallelerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti ile çalışacağız. Merkezdeki vatandaş ne hizmet alıyorsa, en uzak mahalledeki vatandaş da aynı hizmeti alacak. Birlik ve beraberlik ile uyum içerisinde çalışacağız “ Diyerek, yakın zamanda yapılacak olan muhtarlar derneği başkanlık seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.