Hendek Muhtarlar Derneği tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, Hendek Gençlik Merkezi Atlantis Düğün Salonu’nda program düzenlendi.

Programa Kaymakam İdris Akbıyık, Jandarma Komutanı Deniz Kün, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Başkan Vekili Şenay Sakal, Chp Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, daire amirleri ve tüm mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarın çalışma saati olmaz, 24 saat hizmet

Programda bir konuşma yapan Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli “ Geçen yıl Sayın Cumhurbaşkanımız 19 Ekim 2015 tarihinde 19 Ekim’i Muhtarlar Günü ilan etmesinden dolayı bir gün önceden günümüzü kutluyoruz. Dört muhtarımız da Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti ile bizi temsil etmek üzere programa katılacaklar. Seçimle muhtarlık yapan bizler, 24 saat hizmet veren bir kuruluşuz. Muhtarın çalışma saati olmaz, bizler her saat hizmet veriyoruz. 19 Ekim 2015 tarihinde, 19 Ekim’i Muhtarlar Günü ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve programımıza katılan sizlere teşekkür ediyorum “ Dedi.

Muhtarlar halkın temsilcisidir

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Muhtarlar mahallelerde bizim gözümüz kulağımızdır. Sizler halkın temsilcisisiniz, sizlerden gelen sorunları bizler değerlendirip, gerekeni yapmaya gayret ediyoruz. Bu yıl birçok mahallemizde asfalt çalışması yaptık, halkımız da yapılan çalışmalardan memnun kaldı. Bizler hizmet etmek için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlarımıza çok önem veriyor. Muhtarlarımız ile zaman zaman biraraya geliyor. Sizlerle birlikte inşallah güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz “ Diyerek tüm muhtarların,  Muhtarlar Gününü kutladı.







Muhtarlık, Demokrasinin en küçük birimi

Kaymakam İdris Akbıyık da bir konuşma yaparak “  Düzenlenen bu organizasyon muhtarlığın ne kadar önemli ve birleştirici bir kurum olduğunu gösteriyor. Muhtarlarımız bu özel günlerinde hepimizi biraraya getirdi kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, geçtiğimiz yıl 19 Ekim’i Muhtarlar Günü ilan etti, bizde bugün kutluyoruz.  Köy ve mahalle muhtarlarımız halkımızın temsilcisi olarak, halkın sorunlarını gerekli yerlere ileten Demokrasinin en küçük birimi ve Demokrasinin okuludur. Mahallelerinizin temsilcilerisiniz. Sizlere kapımız 24 saat açıktır.  Hepimizin görevi Hendek halkına en iyi hizmeti vermektir. Halkımızın huzuru, emniyeti ve mutluluğu için kamu hizmetini var gücümüzle yürütüyoruz. Hendek’i hep beraber idare edeceğiz. Hepimizin tek amacı Hendek halkının hayat şartlarını, almış oldukları hizmetleri en iyi ve en hızlı bir şekilde ulaştırmaktır “ Diyerek,  19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.
Program sonunda Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, programa katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür etti.