Hamdolsun bu talepleri yerine getirdik. Grup yolunun asfaltı gerçekleştirildi. Hendek Yeşilyurt İçmesuyu İsale Hattı tamamlandı. Her zaman söylüyoruz; milletimize hizmet için varız ve milletimizden aldığımız destekle hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hacıkışla, Dereköy, Tuzak, Karatoprak, Yukarı Çalıca, Sofular, Paşaköy, Kocatöngel, Sukenarı, Soğuksu köy muhtarları ile Yeşilyurt Kocaahmetler, Orta ve Merkez Mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Grup yoluna sıcak asfalt

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Nedim Kalkan, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla sık sık bir araya gelerek istişareler gerçekleştiriyoruz. Yakın zamandaki buluşmamızda kendisine bazı sorunlar iletmiştik. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bu sorunlarımıza kayıtsız kalmadı. Ormanköy ile Soğuksu Köyü arasındaki grup yolu sıcak asfalta kavuştu. Ayrıca bölgede içmesuyu çalışmalarını da etkili bir şekilde yürüten Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt İçmesuyu İsale Hattı Projesi’ni hayata geçirdi. Bu çalışmalardan büyük memnuniyet duyuyoruz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Milletimize hizmet için varız

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana fikir birliğinin önemini gözettik. Yürütülecek projeler hakkında vatandaşımızdan görüşler aldık, bu projeleri istişareler sonucu hayata geçirdik. Hendek bölgesi muhtarlarımızla yakın zaman önce gerçekleştirdiğimiz toplantıda muhtarlarımızın talepleri vardı. Hamdolsun bu taleplerini yerine getirdik. Grup yolunun asfaltı gerçekleştirildi. Hendek Yeşilyurt İçmesuyu İsale Hattı tamamlandı. Her zaman söylüyoruz; milletimize hizmet için varız ve milletimizden aldığımız destekle hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.