Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanlığının 18. Olağan Genel Kurulu 27 Mart 2012 Salı Günü Saat 11:30 da Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Toplantı Salonunda 94 Hazır Üyenin 71 Hazır Üyesi ile Toplanmış ve Birlik Beraberlik İçerisinde genel kurul yapılmıştır. 


 Genel Kurula 
Hendek Kaymakamı Mustafa AYHAN, 
Hendek Belediye Başkanı Ali İNCİ, 
İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili Üsteğmen Ercan BULUT, 
İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR, 
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU,
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüdaverdi BAHADIR,
İlçe Müftüsü Ekrem SAYLAN
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN 
İl Genel Meclis Üyeleri Mahmut Nedim ALKAN, Adem ÖZ ve Alaattin Paşa KABA,  
Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar DEMİREL,
Şoförler Odası Başkanı Cemil VARLICA,
Berberler Odası Başkanı Vahdettin ÇİLEK 
Demokrat Parti İlçe Başkanı Kançeri JANE ve Yönetim Kurulu Üyeleri
Ak Parti Eski İlçe Başkanı Şenay SAKAL 
 Genel Kurula CHP İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı, S.S. 63. Nolu Çamlıca Taşıyıcılar Kooperatifi, Ziraat Odasının Çelenkleri ile Katıldılar.



 Divan Kurulu ise Başkanlığına Soğuksu Köyü Muhtarı Dursun KULA Kâtipliklere İse Kızanlık Köyü Muhtarı Davut ÇAMUR ve Süleymaniye Köyü Muhtarı Kemal YEŞİLYURT seçildiler. 


Genel Kurula Katılan 71 Hazır Üyenin Oyları İle Seçime Tek Liste İle Katılan Hüseyin BAYLAN Başkanlığındaki Yönetim ve Denetim Kurulları Şu İsimlerden Oluşmuştur. 

 Yönetim Kurulu Asil Üyelikleri: Hüseyin BAYLAN, Yakup Orhan KARABULUT, Ali İhsan GÜLHAN,  Zeki ASLAN, Taner AZUR, Hasan AYAR, Akif SUNMAN, Fevzi CESUR, Hikmet ÇAKIR ve Ahmet GEZİCİ 
Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Turgut İZCİ, Yahya ALICI, Ali YILDIRAN, Adem DEMİR, İsmail BUMA ve Aydın  DEMİRCİ
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine: Recep DEMİRCİ, Hikmet SEZGİN ve İsmet TOPAL 
Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Mahmut CAR, Mecit DENİZCİ, Kazım TAŞKIN seçilmişlerdir. 
Genel Kurulda Hendek Kaymakamı Mustafa AYHAN, Hendek Belediyle Başkanı Ali İNCİ ve Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanı Hüseyin Baylan Teşekkür Konuşmaları Yaptılar. 
Divan Başkanı Dursun KULA nın Genel Kurul Toplantısı Kapanmadan Önce Yaptığı Konuşmada SEDAŞ ın Son Dönemde Yaptığı Daha Doğrusu Yapmadığı Çalışmalar ile ilgili Hükümet ve İktidar Temsilcilerine Seslenerek SEDAŞ ın köylerdeki ve mahallelerdeki elektrik direkleri ve nakil hatlarında yaşanan sorunları dile getirerek cami önünde okul önünde bulunan aydınlatma direkleri neden sökülüyor diyerek tepkisini dile getirdi.