Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanlığının 27 Mart 2012 Tarihinde Yapılan 18. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Sonrası Oluşan Yeni Yönetim Kurulumuz İadeyi Ziyaretlerine 03 Nisan 2012 Salı Günü Kaldığı yerden devam etmiştir.
 
 İlk Olarak Belediye Başkanımız Sayın Ali İNCİ yi Ziyaret eden Yönetim Kurulumuz İlçemiz Belediye Başkanı İle Fikir Alışverişinde Bulunmuş ve ilçemizde böylesi bir derneği sağlayan Belediye Başkanımıza şükranlarını bildirmiştir. 

Ardından Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ali Kemal SOFU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeni Seçilen Yönetim kurulumuza Hayırlı Olsun Ziyaretine Gelmiş Olup, Ziyarette İlçemiz Sorunları İstişare edilmiş ve Sorunlar Hakkında Fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Ardından Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Ziyaret Edilmiş ve Ziyarette Ülke Gündemi ve Muhtarlarımızın Sorunları Anlatılmıştır. 

Ardından İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hüdaverdi BAHADIR Ziyaret Edilmiş Ziyarette İlçemizdeki Yeni Yapılanma ile yeni yatırımlar ve Spor aktiviteleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Ardından İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili Sayın Üsteğmen Ercan BULUT Ziyaret Edilmiş Ziyarette İlçemizin Asayiş ve halkımızın bilinçlendirilmesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur. 


Son Olarak İse Demokrat Parti İlçe Teşkilatı Ziyaret Edilmiş Ziyarette Güncel Konular Üzerinde Fikir Alışverişi Yapılmıştır.


Yönetim Kurulumuzun Ziyaretleri Önümüzdeki Günlerde Devam Edecek Olup Kamu Oyuna Saygı İle Duyurulur. 
 

Yönetim Kurulu