Törenin başlangıcında konuşma yapan Hendek MYO müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN amaçlarının öğrencilere toplumun ve iş dünyasının ihtiyaç duyacağı mesleki nitelikler için gerekli bilgi, beceri ve uygulama yeterliliklerini kazandırarak mezun etmek olduğunu, bu amaçla Sakarya Üniversitesinin tüm meslek yüksekokullarında uygulanan 3+1 eğitim modeli ile öğrencilere eğitimini aldıkları alanlarla ilgili işletme ve kurumlarda bir dönem işyeri uygulamasına imkan tanınmasının öğrenciler için iyi değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu dile getirdi.  Sakarya Üniversitesi tarafından nitelikli mezunlar yetiştirilmesi adına öğrencilere sunulan tüm imkanlara rağmen mezunların iş dünyası tarafından kabulünün tek taraflı olarak garanti edilemeyeceği, bunun aynı zamanda öğrencinin bilgi ve ilgisine bağlı olduğunu vurgulayan EREN, mesleki başarının tesadüflere bağlanamayacağını, azim ve gayretle çalışmaları halinde mesleki anlamda sonuna kadar gidebilecekleri tavsiyesinde bulundu.

Konuşmanın ardından bölümlerinde Yüksek Onur ve Onur Belgesi alan öğrencilerin belge takdim törenine geçildi. 4.00 üzerinden 4 tam not ortalaması ile dönemini birinci olarak tamamlayan Elektrik ve Enerji Bölümü Öğrencisi Yüksel ARAL, 3,95 not ortalaması ile Elektronik Teknolojisi Bölümü Öğrencisi Yusuf Özer ve 3.93 not ortalaması ile Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencisi Zeynep Yıldırım’a Yüksek Onur belgelerini Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

Katılımın ve başarılı öğrenci sayısının dikkat çektiği tören, Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerinin takdim edilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu. 



Yüksek Onur Belgesi Alan Öğrencilerimiz

Yüksel ARAL, Yusuf ÖZER, Zeynep YILDIRIM, Mertcan YETER, Aysun MADEN, Gözde ÇEVİK, Abdurrahim VURAL, Meryem AKSU, Hacer TAŞCIOĞLU, Mertcan ŞEN, Mustafa YARAR, Önder DOĞAN, Ebubekir ŞİMŞEK, Latif Mehmet KALAN, Murat GİDER, Emre TUNÇDEMİR, Bülent TAŞDEMİR, Yusuf KARAKAŞ, Yunus AYBERGÜLER, Yasin TANRIKULU, Büşra Fatma GÜLAÇTI, Şahin PARMAKSIZ, Hasancan HOTHOT, Faik ÜNLÜ, Merve KARAOĞLAN, Şeyda SAĞDIÇ, Mehmet ÖZTÜRK, Özgür TOPRAK, Kübra ÇİFTÇİ, Oktay IŞILDAK, Gizem MANGAL,  Pınar YUSUFREİSOĞLU.



 Onur Belgesi Alan Öğrencilerimiz

Emirhan ERGEN, Hakkı Erdem DÜZDEMİR, Batuhan ÖZKAN, Deniz ALBAYRAK, Kemal ADLIĞ, Özgür ÇAMUR, Tacettin AKBINAR, Mert BAY, Cumhur KESKİN, Hüseyin Erhan KAZANCI, Aysun MADEN, Feride KALENDER, Berke YEŞİLIŞIK, Yeşim ÇAĞLAR, Berkay AKAY, Hasan ALKAN, Enes UZUN, Seda RÜKŞEN, Onur ESEN, Serdar BİLİCİ, İlker MERSİN, İlyas ÖZAYDIN, Semih OTURAK, Erdoğan Şafak YALÇIN, Ahmet ÇALIK, Tolga ALTINTAŞ, Onur KAYA, Mücahit BAŞTAN, Furkan ÖZCAN, Hakan ÇOLAK, Bahar TOPÇU, Alper KENDİRLİ, Salim ÖZDEMİR, Ahmet Eyüp YILMAZ, Serhat KAYA, Furkan GURUR, Seda İNANDIROĞLU, Edanur ÖZKAN, Gülhan KAYA, Rabia TEVEKKÜL,  Esma OSKAY, Arzu GÜHER, Rıdvan SÜTÇÜ, Hande ERTEK, Melek İlknur KARADENİZ, Nurdan DUMAN, Turan TEKİN, Emine Nazmiye YEMİŞ, Özgür TOPRAK, Nazif GÖKDEMİR, Özge ÇEVİK, Aslı FİDAN, Eda Nur ÖĞME, Zeynep ATEŞ, Ebutalha KOCABAY, Ömer İMAL, Tuğba KAYA,  Şeyma HAÇAT,  KÜBRA OĞLU.