İşte HENDEK, işte HİZMET

Meclis üyelerinin bir bölümünün partilerin listesinde yer almamaları nedeniyle son oturum veda havasında gerçekleşti. Başkan İnci, bu belediye meclisinin çok büyük hizmetlere imza attığını belirterek, “İşte Hendek, İşte hizmet sözünü bu dönemde söyleterek belediyemize altın çağını yaşatmamıza verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ederim”dedi.

Hendek’in altın çağı

Hendek Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı Hendek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti. Başkan Ali İnci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda veda ve hüzün havası vardı. Belediye meclis üyelerinden partilerinin yeni dönem listesinde bulunmayan Meclis üyeleri, veda konuşması yaptılar. Başkan İnci, bu belediye meclisinin çok büyük hizmetlere imza attığını belirterek, “İşte Hendek, İşte hizmet sözünü bu dönemde söyleterek belediyemize altın çağını yaşatmamıza verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ederim”dedi. Hakkınızı helal edin

Başkan İnci, beş yıllık birlikte olduğu arkadaşlarına hakkını helal ettiğini belirterek "İyisiyle kötüsüyle beş yılı tamamladık. İyi günlerimiz oldu, kırıldığımız, kırdığımız günler oldu belki. Fakat sizlerle birlikte ilçemize önemli hizmetlere imza attık. Birlik ve beraberlik içerisinde beş yılı geride bıraktık. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum, sizlerin de hakkı varsa helal etmenizi rica ediyorum " Dedi. Belediye Başkanı Ali İnci, meclis üyelerine beş yıllık yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan İnci ve Meclis üyeleri oturumun ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.