Oto hırsızlığı 

16 şubat 2012 perşembe günü saat 12.30 sıralarında Sakarya / Hendek-yayalar köyünde; f.a müracaatında 34 pfz plakalı aracının çalındığını bildirmesi üzerine yapılan çalışmada söz konusu aracı m.a. Çaldığı yapılan çalışma ile şahsın araç ile birlikte yakalanarak gözaltına alındığı, c.savcısının talimatı ile araç sahibine teslim edilerek, olayla ilgili tahkikata 

Güveni kötüye kullanma
16 şubat 2012 perşembe günü saat 09.00 sıralarında Sakarya / hendek - soğuksu köyünden; 01.02.2012 günü h.a müracaatında, h. Tekstil fabrikasında muhasebeci olarak 9 aydır çalıştığını, bu süre içerisinde 4 aylık maaşını aldığını geri kalan maaşlarını alamadığını beyan etmiş olup, olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.
Yaralamalı trafik kazası
16 şubat 2012 perşembe günü saat 08.00 sıralarında Sakarya / hendek - sarıyer köyünde; e.d sevk ve idaresindeki 54 kc plakalı araç ile çamlıca beldesinden hendek ilçesi istikametine seyir halinde iken yolun buzlu ve kaygan olmasından dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafında bulunan çukura düştüğü, meydana gelen kazada araç sürücüsünün yaralandığı hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edilmiş olup, olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.