Hendek Belediyesi ve Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Hendek Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. İnci, projeyi AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun ardından, MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül ile de paylaştı. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Gaziosmanpaşa’dan canlı yayınla bağlanarak start verdiği Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Başkan İnci kentsel dönüşüm projesini, mimar ve inşaat mühendislerinin de bulunduğu toplantıda, MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül ile paylaştı

Kentsel Dönüşüm Projesi için Hendek’te bulunan mimar ve inşaat mühendisler ile toplantı yaparak fikir alışverişinde bulunan Başkan İnci, siyasi parti temsilcileri ile de proje hakkında fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geliyor. İlk olarak AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile projeyi paylaşarak bilgi veren Başkan İnci, aynı zamanda Hendekli olan MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül ile de Bayraktepe’de bir araya gelerek, proje hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İnci, “Ortak akıl ile projemizi yapmaktan yanayız”

Başkan İnci, MHP İl Başkanı Levent Bülbül’e Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı ile ilgili bilgi vererek “ 63 dönümlük bu alan içersinde aynı zamanda konut alanı, çimen alanı, içersinde alışveriş alanları ve %30 yapılaşma oranı bulunan alanın dönüşümünü gerçekleştirmek için yola çıktık. Burada hedefimiz tüm kesimlerin memnuniyetidir. 309 binayı kapsayan Kemaliye Mahallesi’nde 266 adet konut ve 43 adet işyerleri bulunuyor. Hazırlanan projeyi siyasi parti temsilcilerimiz, mimar ve mühendislerimiz ile birlikte görüşerek görüşlerini alıyoruz. Mimar ve mühendislerimiz proje ile ilgili öneri ve eleştirilerini yazılı bir rapor olarak sunacaklar. Biz bu projeyi uygularken, görüşleri alıp ortak akıldan yana bir proje sunmak istiyoruz “ Dedi.

Hendek için yapılacak güzelliklerin yanındayız

MHP Sakarya İl Başkanı Levet Bülbül, Başkan İnci’ye, kendilerinin düşüncelerine de önem verdiği için teşekkür ederek, projeyi inceleyip, Hendek için yapılacak olan güzelliklerin yanında olduklarını belirtti.