İnci “ Sizler projenin ortaklarısınız “

Güveninizi boşa çıkarmayacağız

Kemaliye Mahallesi sakinleri iftarda bir araya geldi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kemaliye Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde hak sahipleri olan vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kentsel Dönüşüm alanında ikamet eden ve Hendek Belediyesi ile karşılıklı anlaşarak yerlerini veren mahalle sakinleri ile Uludere Balık Restoran’da iftarda bir araya geldi. Başkan İnci, hak sahipleri ile bir araya gelerek hem iftar yaptı hem de projenin geldiği nokta hakkında bilgi verdi. İftara Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Başkan Yardımcısı Nihat Şen, teknik ekip ve Kemaliye Mahallesi sakinleri katıldı. Başkan İnci iftar öncesi masaları tek tek gezerek misafirlerini selamladı. Yeni bir yaşam alanı

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan İnci, projenin geldiği nokta hakkında bilgilendirerek son günlerde Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmaların durduğu şeklindeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek “ Çalışmalar durmadı, kentsel dönüşüm alanında dört adet konut Anıtlar Yüksek Kurulunca tarihi eser vasfına sokuldu.

Bakanlıkta yaşanan gelişmelerin sonrasında projemiz yaklaşık 6 ay kadar gecikti. Sizler bu projenin ortaklarısınız. Güzel bir proje ile yüzleri gülen, çok mutlu insanlar olarak sizlerle birlikte evlerinizin açılışını yapacağız inşallah. İçiniz rahat ve ferah olsun. Sizleri biran önce evlerinize kavuşturmayı hedefliyoruz. Bize bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Projemiz tamamlandığı zaman örnek bir proje olacak. Şu an yapımı tamamlanan üç binamızın ince işçiliğine başlıyoruz. Diğer binalarımızın yapımına da başlayacağız. Kentsel Dönüşüm ile birlikte sizlere yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Bana güvenenlerin, güvenini boşa çıkarmam. Kışa kadar evlerine geçeceksiniz ” Dedi.