Toplantıya,  Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan ile birlikte siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, daire müdürleri ve kent konseyi üyesi muhtarlar katıldılar.

 Kent Konseyinde alınan öneriler gerekli yerlere iletilecektir

Kent Konseyi toplantısına başkanlık eden Ali inci, Kent Konseyinde kentin her kesiminden üyelerin yer aldığını belirterek, “Kent konseyi siyasi bir kuruluş değildir. Hiçbir bütçesi ve yaptırımı olmayan Kent Konseyi sadece birlikte karar veren ve öneri getiren bir birimdir. Hep birlikte ilçemiz için neler yapılabilir, ne gibi projeler sunabiliriz diye çalışmalar yapabiliriz.  Bir sonraki toplantımızda hazırlık yapıp konuyla ilgili kurumları da davet edip önerileri sunalım. Burada alınan öneri ve projeler gerekli yerlere iletilecektir” Dedi.



Kent Konseyinin gündeminde bulunan başkan ve yürütme kurulu üyeleri yapılan oylama sonucu oy birliği ile seçildi.

 Konsey Başkanlığına aday çıkmazken, Konsey Başkanı Ali İnci tekrar oy birliği ile başkan seçildi. Yürütme kurulu üyeliğine de, İsmet İskefiyeli, Mecit Denizci, Ali Kılnaz, Ferhat Albayrakoğlu, Sinan Baylan, Doç. Dr. Yüksel Güçlü, Ersel Dede, Hamit İsmailoğlu, Hayri Duran oy birliği ile seçildi.

 Seçimlerin ardından görüş ve temenniler alınarak toplantı sona erdi.