Bu gün Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Toplantı Salonunda Düzenlenen Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şube Başkanlığının 18. Olağan Genel Kurulunda Hendek Belediye başkanı Ali İNCİ nin muhtarlar ve protokole yapmış olduğu konuşması şöyleydi.

Hendek Dikmen Köyünü Başkan İNCİ kutladı 



Başkan İNCİ, Bir çok konuya değinmiş olduğu konuşmasında, 2 yıl 2 gün süresinin kaldığına, ilçede sürmekte olan projeler konusunda bilgilendirmelerde bulunurken, sürmekte olan projelere en çok katkıda bulunan Hendek dikmen köyü muhtarına ve köy halkını kutladı. 

Cumartesi Çalışmayacak adamla işim yok 



Hendek Belediyesinin Cumartesi günleri nin de çalışmalar yaptığını yapılan çalışmaların gün oranı ve orantısı konusunda dikkat çekerek çalışımlar konusunda örnekler verdi. Çalışmalarda zaman dilimlerine değinen başkan İNCİ geçmişte ve bu günkü çalışma saatleri konusunda kamu ve belediyenin arasındaki farklar konusunda istatistikî bilgiler verdi. 

Hendek ilçesinin bir imajı olduğunu bu imajının kamu kurum ve kuruluşlarınca daha da güçlendirildiğini değinen başkan İNCİ, yapılmakta olan hastane ve kapalı spor salonu hakkında bilgiler verdi
Atanmışlarla Ortak çalışıyoruz onları biraz daha kandırarak daha iyi hizmet verme çabasında olduğunu iletti. 
Hendek ilçesindeki Partiler Arasındaki yüksek diyalog ile hendek ilçesinin farklı bir imaj yaratıklarına değindi.
Burun videodan izliye bilirsiniz.