Turnuvanın Şampiyonunu belirleyecek olan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Orman işletme oldu. Dikmen Hazal Emlak’a göre daha derli toplu görünen Orman İşletme geliştirdiği ataklarla 10. ve 20. Dakikada Özgür, 27. Dakikada ise Özkan’ın atığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapayan taraf oldu.

İkinci yarının başlarında Dikmen Hazal Emlak biraz toparlanarak 38. dakikada İdris’in atığı gol ile skoru 3-1 yaptı. Hendek Orman İşletme 44. dakikada Özgür, 50. dakikada Onur ile bulduğu goller ile skoru 5-1’e getirdi. 56. dakikada Dikmen Hazal Emlak’tan Kadir karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Bu skor ile 13. Geleneksel Hendek Kaymakamlık 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvasının Şampiyonu Hendek Orman İşletme oldu.

Orman İşletme Şampiyonluk Kupasını Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ın elinden alırken, Turnuvayı 2.lik ile tamamlayan Dikmen Hazal Emlak’ın Kupasını ise 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci takdim etti.



Turnuvanın en centilmen Takımı Karayolları olurken, Turnuvanın Gol Kralı 17 gol ile Orman İşletme Takımından Hüseyin Yelken oldu.

Dikmen Hazal Emlak: 2

Orman İşletme: 5

Saha: Hendek Orman İşletme

Hakem: Fatih Altuntaş

Dikmen Hazal Emlak: Bülent, Orhan, Kadir, Erkan Polçumcu, İdris, Erkan Güreli, Ercan, Mustafa, Hasan, Fahrettin,  dem, Ceyhun, İrfan, Gürkan

Antrenör: Mehmet Asan

Orman İşletme: Selim Ertuğrul, Sezgin, Fatih, Mesut, Özgür, Hüseyin, Özkan, Recai, Cemil, Mehmet, Selim Özbayrak, Serkan, Ali, Onur

Antrenör: Sami Bağdatlı

Goller: Dk 38 İdris, Dk 56 Kadir (Dikmen Hazal Emlak) Dk 10-20-44 Özgür, Dk 27 Özkan, Dk 50 Onur (Orman İşletme)