Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Belediyesi tarafından Bayraktepe Tesisleri’nde verilen veda yemeğine, Kaymakam Mustafa Ayhan, Kaymakam Vekili Mehmet Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Jandarma Komutanı Yzb. Hasan Dağcı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan,  daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Hizmetlerin devamı sağlandı

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Mehmet Yıldız’ın Hendek Kaymakamlığına atanmasıyla görevi layıkıyla yerine getirdiğini belirterek “ Bizim yokluğumuzda, bu üç aylık süre içerisinde sizler onla, oda sizlerle iyi iletişim kurup güzel bir şekilde hizmetlerin devamı sağlandı, kendisine ve sizlere teşekkür ediyorum. Genç meslektaşımız daha görevinin başında ve inşallah önümüzdeki yıllarda kendisini daha güzel görevlerde ve yerlerde göreceğiz. Buradaki uyum içerisinde çalışması ve sizlerinde ona sahip çıkması bizleri mutlu etti, kendisi ile gurur duydum “ Diyerek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Görevi layıkıyla yapmıştır

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, güzel bir ortamda biraraya geldiklerinden dolayı mutlu olduğunu belirterek “  Kaymakam Vekilimiz Mehmet Yıldız kısa bir dönemde Hendek’imizde bulunarak görev yaptı.  Bu dönemde genç olmasına rağmen görevini layıkıyla yapmıştır. Tabi bir şeyler kaybediliyor bir şeyler kazanılıyor. Kaymakamımız kısa bir süre gitti, yerine kaymakam vekilimiz geldi. Eski Kaymakamımız görevine döndü. Genç  arkadaşımızın önünde daha uzun yıllar var, inşallah kendisini daha üst mertebelerde görürüz. Hendek’imize de genç bir arkadaşımız geldi ve kısa süre hizmet edip yeni görev yerine gidiyor. Kaymakam Vekili Mehmet Yılmaz’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum “Dedi.

Hendek’te olmaktan mutlu oldum

Kaymakam Vekili Mehmet Yıldız, protokole ve yemeğe katılanlara teşekkür ederek “ Hendek’te kısa bir zamanda olsa birlikte olduk bir şeylerimizi paylaştık. En büyük kazancımın sizleri tanımak olduğunu düşünüyorum. İnşallah yolun başındayız, daha nice zamanlarda nice yerlerde hep beraber çalışma fırsatı buluruz. Hendek’te olmaktan mutlu oldum “ Dedi.