Antalya’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye Şampiyonu olan Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Antalya’nın Kemer İlçesinde Daima Otel’de gerçekleşen ve 65 ilden 2700 sporcunun katıldığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda, Hendek Belediyesi Karate Takımından Mehmet Efe Kayacık ve Yusuf Eren Temizel Türkiye Şampiyonu olurken, Sudenaz Arslan Türkiye ikincisi ve Yiğit Eren Kaba da Türkiye üçüncülüğü elde etti. Hendek Belediyesi Karate Takımı Şampiyonayı dört madalya alarak tamamlayıp bir başarıya daha imza attı.

Şampiyonlar, Antalya dönüşü Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Sporcularımız Hendek’imizin gururudur

Başkan Püsküllü Antrenör Nurkan Kayacık ve sporcuları tebrik ederek “ Hendek’imiz yine bir başarıya daha imza attı. İlçemizin adını en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımız Hendek’imizin gururudur. Olimpiyat, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonluklarında Hendek’imiz birçok şampiyon çıkarmıştır. Sporcularımızı yetiştiren hocalarımızın büyük gayret ve emekleri vardır. Sporcularımız da sadece sporda değil okulda da başarılı olmalıdır. Çok çalışmak başarıyı getirir “ Dedi.

Başkan Püsküllü, sporcuları tebrik ederek altınla ödüllendirdi.