Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan antrenör Mehmet Kara yaklaşık 90 sporcusu ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşilyurt Mahallesinde bulunan aynı zamanda Merkez Hendek Karate Eğitim Merkezine bağlı olan Yeşilyurt Karate Eğitim Merkezi, Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol'un tecrübelerden yararlanıyor.


Teşekkür 

"Kursun açılmasına katkısı olan başta Hendek Belediye Başkanı Sayın Ali İnci'ye , Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Püsküllü'ye , Milli Eğitim Müdürü Sayın Sabri Doğan'a, Halk Eğitim Müdürü Sayın Necati Tan'a ve Halk Eğitim çalışanlarına aynı zamanda Hendek Belediyesi Karate Baş Antrenörü Nurkan Kayacık'a ve sporcu velilerine sonsuz teşekkür ederiz.

Başta Türk Sporuna ve spor camiasına yeni bir adım atan Hendek için gelecekteki başarıları adına Hendek Belediye Başkanı Sayın Ali İnci, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Püsküllü , Milli Eğitim Müdürü Sayın Sabri Doğan, Halk Eğitim Müdürü Sayın Necati Tan ve Halk Eğitim çalışanları aynı zamanda Hendek Belediyesi Karate Baş Antrenörü Nurkan Kayacık sonsuz başarı dileklerini iletti. Aynı zamanda sporcu velilerine de vermiş oldukları destek adına teşekkür ederiz."