ENES ERKANDAN HENDEK KARATE A TAKIMINA MORAL

17-19 aralık 2015 tarihinde Adana’da düzenlenecek olan büyükler Türkiye Karate şampiyonu öncesi, Sakarya büyükşehir Belediye sporcusu Dünya Şampiyonu Enes Erkan Şampiyona öncesi Hendek Belediyesi Karate Takımına seminer verdi. Semineri Hendek Belediyesi Karate A takımı sporcularına veren Şampiyon Erkan oldukça yoğun bir antrenman yaptı. 

ENES ERKANA İLGİ BÜYÜK

Şampiyon’un ders vereceğini öğrenen Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları ve velileri antrenmana yoğun ilgi gösterdi. Salonda adete oturacak yerin kalmadığı derste sporcular ve veliler Enes Erkan’ı izlemek için birbirleriyle yarıştırlar. Başarılı sporcu profilinin yanı sıra kişiliği ile de konuşulan Erkan antrenman öncesi minik karateciler ve velilerle sohbet etti.

ŞAMPİYON HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI ÖVDÜ

Antrenman sonrası değerlendirme yapan Enes Erkan A takım ile ilgili şunları söyledi:’ hendekli karateciler çok başarılı. Turnuvalarda aldıkları madalya sayısı zaten başarının karşılığını gösteriyor. Antrenmanda da bizzat gördük ki çok istekli ve verimli çalışıyorlar. Böyle çalışmalarının karşılığını daima alacaklar.’ Dedi. Aynı zamanda Enes Erkan:’ büyükler kategorisinde dövüşmek çok zordur. Rakiplerinizi iyi tanıyın ve iyi izleyin. İnşallah bu çalışmalarınızın karşılığını en kısa zamanda alırsınız.’ Dedi.

TEŞEKKÜR
Antrenörler Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol ;’ Enes Erkan’ a bizleri kırmayıp antrenmanımıza katıldığı için teşekkür ederiz. Şampiyona öncesi sporcularımıza güzel moral oldu. Bilgi ve tecrübelerini sporcularımıza aktardığı için kendisine çok teşekkür ederiz.’ Dedi.