4 firmanın teklif sunduğu ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından hayata geçirilecek Hendek Uludere İçmesuyu 1. Kısım Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlük Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını üstlenen SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Hendek’te 16 mahalleyi kapsayan Hendek Uludere İçmesuyu 1. Kısım Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında 7 kilometre içmesuyu hattı ve bir adet içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Projemizin yapım işi ihalesine 4 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacaktır. Projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

4 firma teklif sundu
Hendek Uludere İçmesuyu 1. Kısım Projesi yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şu şekilde:

MEHMED HADİ ADALAN                                       1,874,155,00
BARIŞ KURT & BİLGİN ADALAN İş. Ort.                           1,567,273,00
Sabahattin AĞGÖZ & AKZEN GLOBAL İnş. Pet. San. Tic. Ltd. Şti. İş. Ort.       2,085,530,00
AYTİ İNŞ. TAAH. OTOM. SAN. ve Tic. Ltd. Şti.                       1,883,448,00