Sakarya İli Hendek ilçesi her konuda gelişirken ilçe merkezin de faaliyet gösteren yeni firma ve hizmet dallarına yenisi ekleniyor.

İlçemiz Hendek’te bilindiği üzere genç nüfusun oldukça revaçta olduğu şüphesizdir. Özel Eğitim Kurumlarından olan sürücü kurslarına bir yenisi daha eklendi.

Özel Hendek Zirve Sürücü Kursu adıyla sürücü adaylarını ehliyet sınavlarına hazırlana kurum sektör deki ilk öğrencileri yetiştirmenin haklı gururunu yaşamakta.

Hendek Mustafa Asım Pasajı nın 2. Katında Hizmete başlayan Hendek Zirve Sürücü Kursu  60 kişilik kontenjanı ile hafta sonu çalışanlara yönelik hazırlamış oldukları dersler ile başlamış oldukları eğitim hayatına sektördeki yenilikler ve sürücü adayları için gerekli olan tüm materyal, uygulamaları içeren özel sürücü sürüş alanları, motor ve sağlık uygulamalı sınıflarıyla iddialı oldukları gözlemlendi.

Kurs Sahibi Önder KARAMAN ile yağmış olduğumuz söyleşide , diğer kurslar dan farklı bir çizgi izlediklerini vurgulayarak sektörde iddialı olduklarını dile getirdiler.  


 
Hendek Zirve Sürücü Kursu Sahibi Önder KARAMAN



Hendek Zirve Sürücü Kursu İlk Kursiyerleri