Dün akşam 22:00 sularında başlayan ve aralıklı bir şekilde süren kar yağışı bu gün ilçedeki kar kalınlığının 5 cm de yer yer 10 cm olduğu gözlemlendi. 



Devlet meteoroloji ekiplerinin uyarıları her geçen gün sonuç vermekte, Bu gün ve yarın hava sıcaklığının -2 derecelere kadar düşeceğini belirten Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Sakarya bölgesine yağacak olan kar yağışına Pazar günü yer vermişti, Salı – Çarşamba ve Perşembe günleri süreceği belirtilen kar yağışına karşı sürücü ve vatandaşlar uyarıldı. 
Bilindiği üzere Adapazarı şehir merkezine nazaran ilçemizin rakımı oldukça yüksek olması sebebiyetinden, bilindiği üzere yüksek kesimlere kar yağışı yoğun yaşandığı bilinmektedir. Bu nedenle Sakarya – Düzce D-100 kara yolunu kullanacak vatandaşların, Akyazı ışıkları sonrası karla karşılaşmaları mümkündür. Her ne kadar  tüm ilçelerde kar yağışı yaşansa da gözlemlerimiz Hendekteki yoğun yağışlar kadar olmadığını gözlemlediğimizden bir kez daha dile gitirmek istedik.
Henüz kapalı köy yolları hususunda elimize bilgi ulaşmazken, kar yağışının 3 gün daha il genelinde etkili olacağı belirtilmekte.