Bakan Yardımcısı İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bakan Yardımcısı Çelik, Hendek ilçe teşkilatına gelerek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim arkadaşları ile gündeme dair sohbet ettiler. Bakan Yardımcısı Çelik, Sofu ile birlikte teşkilat binasına gelen vatandaşların sorunlarını dinlediler.
İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’e 16 Nisan referandumu ile ilgili teşkilatın yaptığı çalışmaları anlatan faaliyet kitabı verdi.
 
Bakan Yardımcısı Çelik, İlçe Başkanı Sofu ile birlikte Hendek’te ziyaretlerde bulundular. Uzuncaorman mahallesinde cenaze evine giderek taziye ziyareti yaptıktan sonra Kosgep Destekli işyeri  açan vatandaşları ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Sofu “ Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Ali Çelik sık sık ziyaretimize gelerek ilçemizde dolaşması ve vatandaşları dinlemesi bizleri memnun etmektedir. Elimizden geldiğince Milletvekillerimizi ilçemizin farklı yerlerine gezdirerek vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Ankara mesaisinden arta kalan vakitlerinde ailelerini ihmal edip ilçemizde ve diğer ilçelerde vatandaşları dinlemeleri ve çare aramaları bizleri sevindirmektedir. Bu nedenle Sayın Bakan Yardımcımıza Şahsın ve ilçe Teşkilatım adına Teşekkür ederim.” dedi

Bakan Yardımcısı Çelik “Mesaimizin haricinde fırsatımız oldukça Sakarya’mızın dört bir tarafını ziyaret ediyoruz. Gerek il ve ilçe Başkanlarımız gerekse Belediye Başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımızla buluşup sorunları  birinci ağızdan dinleme fırsatı buluyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın sorunlarını diniyor ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ülkemiz geliştikçe sorunlarda değişiyor bu nedenle milletvekillerimiz ve şahsımız fırsat buldukça ilçelerimizi ziyaret ediyoruz.” dedi 

Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ziyaretlerin ardından Hendek İlçesinden ayrıldı.