İnci, “Eğitim her dönem birinci önceliğimiz”

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret ederek, Hendek’te eğitimi konuştular.
Desteğe devam
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Başkan İnci’ye eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, desteklerinin devamını beklediklerini söyledi. Sandıkçı, eğitimin sadece Milli Eğitim’in değil tüm sektörlerin birinci önceliği olması gerektiğine dikkat çekerek herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini söyledi. Sandıkçı, Hendek’te eğitimci kökenli bir belediye başkanı olmasının Hendek için bir şans olduğunu da ifade etti.
Masaya yatırılmalı
Hendek’te eğitim kalitesinin yükselmesi için okul yapımından öğretmenevi yapımına kadar her konuda destek olduklarını söyleyen Başkan İnci, “Bunun yanında İngilizce öğrenimini teşvik etmek için başarılı öğrencilerimizi İngiltere’ye ve Akdeniz’deki tatil yörelerine gönderdik. Üniversiteye hazırlanan çocuklarımıza 101 CD’den oluşan üniversite hazırlık setleri hediye ettik. İki tane okul yaptık. Seminerler için ücretsiz salon tahsisi yaparak sosyal etkinliklere destek olduk. Üniversiteye 3 tane bina, 1 yurt binası yaptık. Eğitim tüm dönemlerimizde birinci önceliğimiz oldu. Bize gelen hiçbir talebi geri çevirmedik.  Ama buna rağmen başarıyı yakalayamamamız bizleri üzmektedir. Bu konunun masaya yatırılıp incelenmesi gerekmektedir. Bizde bu konuda bize düşeni her zamanki gibi yapmaya hazırız.”dedi.