Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediye meclis üyelerine yapılan çalışmaları gezdirerek bilgilendirdi.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 2012 yılı son belediye meclis toplantısı öncesi, belediye meclis üyelerine Hendek’te yaptığı çalışmaları gezdirerek bilgilendirdi.

Birliktelikle, başarı kendiliğinden gelecektir

Başkan İnci, meclis üyelerine Hendek’te yapılan çalışmaların ne aşamada olduğu hakkında bilgilendirip “ Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz projelerin neredeyse tamamını bitirdik. Hendek’te güzel hizmetlere imza attık, bu güzel eserlerde sizlerin de imzası vardır. İlçemiz çalıştıkça daha da büyüyor. 2012 Yılının son meclis toplantısını yapacağız. Bu süre içerisinde neler yaptığımızın değerlendirmesini yapıyoruz. Sizlerle birlikte ilçemizin geleceği ile alakalı olarak birçok kararlara imza attık.   Birliktelikle atılan adımlarla çok mesafe katedip, ilçemizi daha da  iyi konumlara getirme gayretiyle çalışıyoruz.  Birliktelik olduğu sürece, başarılar kendiliğinden gelecektir.


Hendek halkının bizlere vermiş olduğu güvenle hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Hendek demek hizmet demek, başarı demek“ Dedi.

Başkan İnci, meclis üyelerine, Hendek Rasim Paşa Merkez Cami, güreş eğitim merkezi, belediye garajı, 1500 kişilik kapalı spor salonu, 35.000 kişilik stadyum, entegre tesisleri, 100 yataklı hastane, inşaatçılar sitesi ve uludere  rekreasyon projesini gezdirdi. Gezi sonrası Hendek Belediye Meclis Salonu’nda, İbrahim Cömert Başkanlığı’nda toplantıda bulunan iki gündem maddesi de görüşülerek karara bağlandı.