Hendek İlçeamiz Esnaflarından Orhan Topçu Hendek Esnaf ve sanatkarlar odası Başkanlığına Aday Olduğu Açıkladı. 

Orhan Topçu yaptığı açıklamasında; ‘1968 Hendek Doğumluyum.İşletme Fakültesi mezunu, evli ve üç çocuk babasıyım.

25 yıldır faal olarak , ara vermeden esnaflık yapmaktayım, sektörün içinde bulunduğum ve yaşadığımız sıkıntıları bildiğim için, bir esnaf olarak, bozulan ekonomiden etkilenmemek, gelişen ve yeniden kurulan ekonomik düzene ayak uydurabilmek için çok mücadele verdim. Bu mücadelemi bireysellikten çıkartıp, tüm esnaflarımızı kapsayan Hendek esnaf ve sanatkarlar odasında gösterebilmek için 12 yıl önce aday oldum.Daha sonraki dönemde tekrar aday oldum.Olgunlaştım, tecrübe kazandım.Esnaflarımızla ilgili, Hendek Esnaf ve sanatkarlar odasıyla ilgili projeler ürettim.

Beden olarak, kafa olarak projelerimle birlikte Hendek Esnaf ve sanatkarlar odasını yönetmeye Hazırım.

Göreve geldiğim takdirde, sadece Başkan’ın olduğu bir yönetim tarzını reddedip, yöneticilerin ,esnaf ve sanatkarlarımızın katılım sağladığı bir yönetim tarzını odamızda hakim kılacağım.

Ben değil biz olacağız

Yöneticilerimize ve esnaflarımıza şeffaf yönetim sunarak, başkanın aldığı maaş, çalışan personel sayısı, personelimizin aldığı maaş, oda adına yapılan harcamalar, kesilen masraf faturaları yöneticiler ve esnafımız tarafından bilinilecektir.

Siyasete teslim olmadan esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olacağız.Esnafımızı sadece seçimlerde hatırlayıp dostu olmayacağız, esnafımızın kara günlerinde dostu olacağız.

Esnaf odamız sadece aidat toplama yeri olarak değil, odamızın ,esnafımızın dertlerinin dinlenip, sorunlarına çözüm bulunacağı yer olarak bilinmesini sağlayacağız.

Eğitimli, donanımlı güçlü bir kadroyla sorunları ertelemeye değil, çözmeye geliyoruz’. Dedi.