Hendek ilçe emniyet müdürlüğü her ay bir mahallede vatandaşın Emniyet Birimlerine olan ilgilerinin artırılması ve toplum destekli polislik kavramının gelişmesi için bilgiler sundukları mahalle toplantı, Hendek Çağlayan Mahallesinde yapıldı.

Her Ay çeşitli mahallelerde belirlenen bölgelerde gerçekleşen toplantılarda 155 nolu polis imdat telefonunda kendi mahalelerinde yaşanması muhtemel olaylara duyarlı olarak bildirmeleri konusunda bilgiler verildi. 

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğünün  155 birimi nin gelen tüm çağrılara karşı duyarlı olduklarını, ilçe nin huzur ortamında yaşam sürdürmeleri için sürekli çalışmalar yürütüklerini belirten Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğün Trafik Amiri Komiser Fatih Demiral , Hendek Polis Merkezi Amiri Komiser İsa Özkan ve Polis Memuru Selcuk Özkan tarafından Hendek Çağlayan Mahallesinde mahalle toplantısı düzenlendi. 

Hendek Çağlayan İlköğretim Okulunda Düzenlenen toplantıya ilgi büyüktü, her yaştan bireyin katıldığı toplantı oldukça verimli olduğunu belirten Hendek Çağlayan Mahalle Muhtarı Yavuz Birincioğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapmış odlukları bilgilendirme toplantısından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.