Hendek İlçesinde bulunan İlçe Polis Merkezi Çatıdan Zemine birçok bölümü tadilat edilerek, kullanışlı hale getirilmesi sonrasında Polis Merkezinde incelemeler yapmak ve ilçe heyetiyle bir araya gelmek üzere Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa AKTAŞ ilçemiz Hendek Polis Merkezinde düzenlenen sabah kahvaltısına katıldı.
 
Saat: 10:40 itibariyle ilçemize gelen Sakarya İl Emniyet Müdürü  Mustafa AKTAŞI , İl Emniyet Müdür Yardımcısı Habibullah ÖZAVAR ,  Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR  , Bülent AY ve İlçemizde faaliyetler yürüten Hendek asayiş hizmetleri derneği başkanı Rüştü ÇÜRÜKSULU, birim müdürleri karşıladı. Yapılan Karşılama Merasimi Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplantı salonunda sunulan açık büfe kahvaltıya katılan geçildi.
 
Verilen Kahvaltı esnasında İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında yapılan düzenlemeler ve tadilatların öncesi ve sonrasından oluşan kapsamlı sunum eşliğinde, düzenlenen kahvaltıda, binanın öncesi ve sonrası arasında büyük farklar yaşandığı gözlemlendi, Zeminden dış görünümüne, giriş tabelalarından iç yönlendirmelerine kadar bir çok bölümün yenilenerek iyileştirildiği Hendek İlçe Polis Karakolu nun tadilatı için 110 bin tl harcandığı belirtildi.
 
Düzenlenen tadilat ve onarım konusunda büyük emekleri olan Hendek İlçe Kaymakamı, Hendek Belediye Başkanı, Hendek asayiş hizmetleri derneğine , ilçe esnafına ve sanayici iş adamlarına Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR teşekkürlerini dile getirdi.
Düzenlenen Kahvaltıya Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçesinden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Habibullah Özavar, Hendek Cumhuriyet Savcısı Can Bayır, Hendek Jandarma Garnizon Vekili Üsteğmen Ercan Çetin, Hendek Asayiş Hizmetleri Derneği Başkanı Rüştü Çürüksulu , Hendek İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent AY , Hendek Devlet Hastanesi Baş Hekim Yardımcısı Ahmet Cindioğlu, Finansbank Hendek Şube Müdüresi Banu Müderrisoğlu  yanı sıra basın mensupları katıldı.
Sakarya İl Emniyet Müdürü ve İlçe Protokolü Yapılan yenilikleri bizzat incelemelerde bulunarak, düşüncelerini belirtiler, yapılan incelemeler sonrasında. Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR’ın makamında ikramlar edilen cay ve kahve ile Emniyet Müdürlüklerinde genel olarak yapılan yenilikler konusunda kısa bir sohbet yapılmasının ardından, Toplantının diğer bir kısmının basına kapalı yapılması bildirilmesi ile düzenlenen kahvaltı ve bina tanıtımı sona erdi.