Dün akşam saatlerinde Hendek Hantek Konutlarında meydana gelen olayda, aileler arasında çıkan kavgada  silah sesleri yankılandı.
 

 Emekli Polis Memuru ve 4 kişinin karıştığı olaylarda  yaralanan 1 kişi hendek devlet hastanesi acil servisinde yapılan ilk müdahale ardından müşade odasına alındı.Burada ki tedavi işlemlerinin ardından yaralanan şahıs ile olaya karışan diğer  şahısların  Hendek İlçe Emniyet müdürlüğünde ifadelerinin alındığı öğrenildi.

 

M. M. Adlı polis memurunun aynı apartmanda bulundukları ve aşırı gürültü yapması sebebiyle İskender  S.’yi uyarması sonucunda başladığı öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere göre Olayın Aile fertlerine  yansıması ve oğullarının Emekli Polis memuru tarafından uyarılmasını nedeniyle aile fertleri O.S. F.S M.S ile tartışması sonrasından meydana gelen kavgada emekli polisin kendisine ait ruhsatlı tabancasıyla havaya ateş ederek olaya müdahale etmesi sonucunda olay büyüdü, ve darp edilen M.M için olay yerine gelen Hendek 112 Hızır acil ekipleri kavga mahallinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından M.M’nin Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

 

 Edinilen bilgilere göre olaya karışan 4 kişinin de olayla ilgili olarak Hendek İlçe emniyet müdürlüğünde ifadesinin alındığı ilgili kişilerin ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.