Hendek Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Halk Oyunları ve folklor gösterileri ilgi ile izlendi.Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesin den 40 Üniversite öğrencisi, 20 Hendek İlköğretim öğrencisi toplam 60 öğrenciden oluşan halk oyunları ve folklor ekipleri izleyenleri mest etti.


Hendek Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Halk Oyunları ekibi gösterisi nin hocası Murat Güdek nezaretinde Folklor ekipleri birbirinden güzel oyunlar sergiledi.


Gecenin sonunda Kaymakam Mustafa Ayhan gecenin önemine ve güzelliğine değinerek böyle gecelerin daha sıklıkla yapılmasını dileyerek geceyi düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.


Hendek Halk Eğitim Müdürlüğü Düzenlemiş olduğu Halk oyunları gecesine Hendek İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Melih Engin,Yılmaz Şişman,Halk Eğitim Müdürü Nilüfer Karaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Bülent Ay, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, Hendek ilçesinde öğrenim gören Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.