Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açıldı

Hendek Halk Eğitim Merkezi tarafından yılsonu sergisi açıldı.

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde açılan sergiye,  Hendek eski Kaymakamı ve emekli Vali Ergun Doğanay, Kaymakam Mustafa Ayhan,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Hendek eski Belediye Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, daire amirleri, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

El emeği, göz nuru

Programın açılış konuşmasını Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan yaptı. Tan, bir yıl içerisinde yapılan el emeği göz nuru elişlerinin yılsonunda sergilendiğini belirterek “ Kursiyerlerimiz bir yıl boyunca güzel çalışmalar yaptı. Bu etkinliklerimiz yine devam edecektir. Bu tür çalışmalarda bizlere destek veren başta Kaymakamımız Mustafa Ayhan,  Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ’ye ve eski Belediye Başkanımız ve Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz Dedi.

Devlet millet kaynaşması

Hendek eski Belediye Başkanı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, emeği geçenlere teşekkür ederek “ Belediye başkanlığımız döneminde Ticaret Merkezinde Halk Eğitim Merkezimize yer tahsis ettik. Kaymakamlığımız, Halk Eğitim ve belediye olarak ortak güzel projelere imza attık. Devlet millet kaynaşması budur. Bizler halkımızla birlikte güzel işler yaptık. Belediye başkanlığımız süresinde geçmiş kaymakamlarımız ile de birlikte uyum içerinde çalıştık. 16 Yıllık belediye başkanlığım süresinde sizlerle birlikte Hendek’te büyük hizmetlere imza attık. İnşallah bu hizmetlerimize Ankara’dan devam edeceğiz. Halk Eğitim Merkezi hocalarımızı ve kursiyerlerini bu güzel sergiden dolayı tebrik ediyorum “ Dedi.

Bilgi ve becerilerimizi geliştirmeliyiz

Kaymakam Mustafa Ayhan da konuşmasında “ Bugün güzel bir faaliyet için bir aradayız. Halk Eğitim Müdürlüğümüzün yıl boyunca yapmış olduğu faaliyetleri, kursiyerlerimiz tarafından yapılan çalışmaların sergisini açıyoruz. Amacımız insanları en iyi şekilde yetiştirerek iyi yerlere getirmektir. Herkesin eğitim öğretim alması için gayret sarfetmemiz gerekiyor. Eğitim öğretimin yanında bilgi ve becerilerimizi geliştirmek zorundayız. Gelişen büyüyen ve ileriye bakan Türkiye’nin insanları olarak, gelecek nesillere güzel şeyler bırakmak için çok çalışmalıyız. Bu tür kurslarımız devam edecektir “ Dedi.  

Konuşmaların ardından, halk oyunları ekipleri tarafından oynanan karadeniz ve Kafkas oyunları büyük beğeni topladı.

Serginin açılış kurdelesini, emekli Vali Ergun Doğanay, Kaymakam Mustafa Ayhan, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.

Açılış sonrası protokol ve vatandaşlar birbirinden güzel el emeği göz nuru elişlerinin olduğu sergiyi gezdi. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.