Hendek ilçesin de haber konusunda faaliyetler yürüten sitemizin günümüz şartlarında mobil cihazlar tarafından ziyaret edilme oranları nedeniyle mobil sayfayı devreye aldık.

Hendek Haber olarak sizlerin istek ve doğrultusunda okuma oranlarını dikkate alarak sayfamızın ara yüzünde iyileştirmeler yapmaktayız.Gerek haber konuları gerekse sizlerin düşünceleri bizleri bu konuda farklı uygulamalar geliştirmemize ve şekli iyileştirmeye gitmemize neden olmaktadır.
Bu bağlamda düşünce ve görüşlerinizi bizden esirgemezseniz memnun oluruz, mümkün olduğunca uygulayabildiğimizce sizlerin istek ve arzularınıza yönelik düzenlemeler yaparak sayfamızı iyileştirmeyi amaçlamaktayız. 
Geçtiğimiz bir yıllık bir yayın hayatı boyunca, mümkün olduğunca sizlere ilçemiz Hendek'ten güncel ve sürekli haber iletmeyi ilke edindik. Sunmuş olduğumuz hizmetleri geliştirerek yayın hayatına devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

 
Tüm bu uygulamaların yanı sıra ücretsiz seri ilan ile satmayı ve ya almayı düşündüğünüz hizmet, mülk, araç gibi çok çeşitli ilan kategorileri ile sitemiz üzerinden ücretsiz seri ilan yayınladığımızı belirtmekte yarar olduğunu düşünüyoruz.  
 
Ayrıya çeşitli branşlarda köşe yazısı yaza bilecek arkadaşlara da ihtiyacımız olduğunu belirterek, köşe yazarı olmak isteyen bireylere de buradan seslenmiş olalım. Bize bu konuda sayfanın üst kısmında yer alan iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. 

Sitemize mobil cihazlar ile girildiğinde sayfa arayüzü mobil cihazlara göre şekillenmektedir. 

Hendek Haber Mobil sayfasına www.hendekhaber.com.tr/m adresinden ulaşa bilirsiniz