ÇOCUKLAR EĞLENCEYE AKIN ETTİ
Minikler Yarıyıl Tatilini Çocuk Dünyası’nda Geçiriyor.

Çocuklar Stres Atıyor

  Sınavlardan sonra derin bir nefes almak isteyen öğrenciler vakitlerini Hendek Belediyesi Çocuk Dünyası’nda geçirerek stres atıyor. 0-12 yaş arası çocuklara hitap eden Çocuk Dünyası bu sıralar yoğun günler geçiriyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklar kendilerini eğlencenin merkezi olan Çocuk Dünyası’na attı. Özellikle zıpzıp çocukların gözde oyuncağı, bu bölüme girenler bir daha çıkmak istemiyor ve bu bölümde sınırsız vakit geçirebiliyorlar.

Ebeveynler Çocuklarıyla Vakit Geçiriyor

  Anneler ve babalar çocuklarıyla, dedeler de torunlarıyla birlikte eğlence merkezinde birlikte hoş vakit geçiriyorlar. Anneler çocuklarıyla oynarken babalarda oturma yerlerinde oturarak çocuklarını izliyorlar. Vakitlerinin çoğunu burada geçiren çocuklar yorulmak bilmiyorlar. Öğrenciler yeni döneme eğlenceye doymuş olarak başlayacaklar.

 Çocuklarımızın Mutluluğu Bizim Mutluluğumuzdur 

  Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Çocuk Dünyası ile ilgili şunları söyledi: “Çocuklarımız yarıyıl tatilini eğlence merkezinde geçiriyor ve bundan çok keyif alıyor. Yüzlerindeki mutluluğu gördükçe yaptığımız projenin geri bildirimini fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.”