Madalyaları topladılar 
 
Sakarya İl şampiyonasında Okul sporları kapsamında düzenlenen yüzme Sakarya il şampiyonasına Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu öğrencilerinin başarısı damgasını vurdu..
 
Küçüklerde 2 madalya kazanan Hendekli öğrenciler yıldızlar kategorisinde ise 9 madalya topladı.
 
 
Okul sporları kapsamında düzenlenen yüzme Sakarya il şampiyonasına Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu  yıldızlar kategorisnde Alperen BAŞ, Bartu KUM, İrem Simay ÜNAL, Nisa Ceren GENÇALİ, Rana YILMAZ, Reyhan Betül KÜÇÜK, Reyhan Sıla DEDEOĞLU, Selin AKKAŞ, Simge Nilay ÜNAL ve Şevval KESKİN; küçkler kategorisinde ise Mert Selim KODAMAN ve  Nurşah YUKUŞ ile katıldı. 




Reyhan Betül Küçük 200 metre kurbağalamada 1. olarak Altın madalya alırken,aynı kategoride takım arkadaşı Nisa Ceren Gençali 3. olarak Bronz madalya kazandı. Reyhan Betül Küçük bayanlar 100 metre kurbağalamada da 2. olarak Gümüş madalyaya uzandı. Bayanlar 4x100 de serbest kategoride takım halinde Gümüş madalya alan ve Sakarya 2. olan Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu,yine 4x100 karışık finalinde de takım halinde 2. olarak Gümüş madalyayı aldı. Bayanlar 4x200 m  karışıkta da takım halinde Sakarya 2. si olan Hendek temsilcimiz bu kategoride de Gümüş madalya kazandı.

Bayanlar 200 metre sırtüstünde Şevval Keskin Sakarya 4. sü olurken,Reyhan Betül Küçük Bayanlar 200 metre karışıkta  Sakarya 4. sü oldu.Küçükler kategorisinde de 200 metre serbestte ve 50 metre Kelebekte Nurşah Yukuş Sakarya 4.sü oldu. 
 
Nalan Öztürk yönetimindeki Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu yüzme takımının kazandırdığı başarı okul öğretmenleri ve öğrencilerinde büyük sevinç yaşattı..