İnci’den hizmet şov

Hendek’te 2023 vizyonu 


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “2023 Vizyonu İçerisinde 365 gün 5 yıldızlı hizmet” sloganıyla teşkilata 4 yıllık çalışmaları anlattı. Hendek haritası üzerinde yer alan projeleri ile farklı bir sunum yapan Başkan İnci’nin anlatımı boyunca katılımcılar büyük bir ilgiyle izledi.

“Biz Hendek’i dedelerimizin mirası değil çocuklarımızın emaneti olarak görüyoruz” diyen Başkan İnci,”Emanete ihanet etmeyiz, edemeyiz. Allah’a şükür biz bu emaneti en iyi şekilde taşımanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Eğitim, tarım, turizm, sanayi ve şehircilikte Dünya şehri olmayı hedeflediklerini belirten Başkan İnci, Doğu Marmara Üniversitesi’ni de ilçeye kazandıracaklarını söyledi. İnci, 4 yıl boyunca sadece seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri değil, söz vermediği projeleri de yaptıklarına dikkat çekti.

Yoğun katılım

Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, eski milletvekili Recep Yıldırım ile birlikte AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya eski İl Başkanı Davut Terzioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti kurucular kurulu üyesi Cemal Kamacı, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Sakarya AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Şenay Sakal, AK Parti ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve eski yöneticiler katıldı.

Hendek haritasından proje fışkırdı

Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa katılanları bizzat karşılayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Dursun tüm misafirler ile yakından ilgilendiler. Başkan İnci, slayt eşliğinde yaptığı konuşmasında 2009-2013 dönemini değerlendirdi.

“Gelin Hendek’i birlikte yönetelim”

1999 yılı seçim beyannamesine atıfta bulunan başkan İnci, “1999 yılı seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Gelin Hendek’i birlikte yönetelim. 2004’teki sözümüzde ise gelin Hendek’i birlikte yönetmeye devam edelim. Son 2009 seçim beyannamemizde ise Sen Hendek’sin büyük düşün” sözünü vermiştik yine aynı sözümüzdeyiz” dedi.

Verdiğimiz sözler bizi bağlar

Başkan İnci hizmet anlayışını ise; “ Bizim hizmet anlayışımız, Hak’tan aldığımız kuvvetle, halkımızdan aldığımız vekaletle halkımıza yapacağımız hizmette ölüm öncesi halka ölüm sonrasında da hak’ka verilecek hesabın inanç ve şuuru içersinde çalışmaktır” diyen Başkan İnci, bu sözlerin kendilerini bağlayan sözler olduğunun altını önemle çizdi.

“İş bilenin kılıç kuşananın”

Başkan İnci, Hendek’in her geçen gün ekonomik olarak büyüdüğüne vurgu yaparak; “Dün ilçemizde 160’ın üzerinde kahve vardı bugün ilçemizde işsiz kalmadı. Hendek Belediyesi’nin bütçesi 20 milyon TL ama biz “ iş bilenin kılıç kuşananın” diyerek el attığımız her yatırımı hızlı bir şekilde devam ettirerek tamamladık”dedi.

Kentsel dönüşümden herkes memnun

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’in ülke genelinde bir çok ilklere imza attığını, bu başarıda partisinin, hükümetlerinin, bakanlarının, milletvekillerinin çok büyük destekleri ve katkıları olduğunu ifade ederek, “Biliyorsunuz Kentsel Dönüşümü ilk olarak Roman Mahallesi ile yaptık. Herkes memnun. Şimdi ise Kemaliye Mahallesi’nde kentsel dönüşüme başladık. Hükümetimizin arkasında durduğu bu proje ile Türkiye genelinde 5 ilde 7 ayrı bölgede aynı anda başlatılan dönüşüm projesinde Hendek ilçemiz de yerini aldı. Yıkımları Başbakanımızın startı ile başlattık. Şu anda mahalle sakinlerinden %30’unun binasını alarak yıkımlarımız devam ediyor.” Diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Sofu, “Başkanımız ilçemize vizyon kazandırdı”

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’da konuşmasında, belediye ve belediyecilik anlayışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla değiştiğini söyleyerek, “ Belediyecilik şehirleri ihmal ederken aynı zamanda gönülleri yapmaya dönüşmüştür. Bu anlamda ilimize hizmet eden Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ilçemize hizmet eden, ilçemize değer katan vizyon katan Belediye Başkanımız Ali İnci’ye tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.

Başkanımızı tebrik etmemek mümkün değil”

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’da konuşmasında şöyle dedi: “ Hendek’i tebrik etmemek mümkün değil ben Ali Başkanımızı Hendek’e yaptıklarından dolayı tebrik etmek istiyorum. Türkiye eski Türkiye değil nasıl Hendek eski Hendek, nasıl Sakarya eski Sakarya değilse Türkiye de eski Türkiye değil her açıdan baktığınızda eski Türkiye değil. Hendek Belediye Başkanımızı hızından dolayı tebrik ederken diğer başkanlarımızla hep birlikte bu sinerjiyi ortaya çıkarmamız lazım. Büyükşehir belediye başkanımızın, Hendek Belediye Başkanımızın ve diğer belediye başkanlarımızın yaşanabilir bir çevre ve marka şehirler noktasındaki gayretlerini tebrik ediyor ve tüm bu icraatların Hendek’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” Dedi.

“İnci’den sonra hep birinci olduk”

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Cemal Kamacı’da Başkan İnci’yi tebrik ederek, “Bir gün Recep Yıldırım kardeşimizle Ankara’ya toplantıya gittik. Dönüşte sana önümüzdeki seçimde Hendek Belediye Başkanı adayını tanıtayım dedi. Benzin istasyonunda kahve içtik. Öyle yağma yok önce ilçe başkanı olacaksın dedim ve Ali İnci Bey kardeşimiz ilçe başkanı oldu. Ve partimiz ondan sonra Hendek’te hep birinci parti oldu kendisini tebrik ediyorum.”diye konuştu.

Uncuoğlu, “Millet için siyaset yapan Başkan İnci’yi tebrik ediyorum”

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu’da israftan kaçınarak hizmet etmenin önemine değindi. Uncuoğlu “İsraftan kaçınarak, yerel yönetimlerde her kuruşu milletimizin emanet ettiği her bir oyu ve vergileriyle topladığımız her bir kuruşu yine bu milletin menfaatine en iyi şekilde kullanmak için, millet için, siyaset yapan, olumsuzluklara yenilmeyen, AK Parti’nin hizmet anlayışını en güzel burada verdiği hizmetler sergileyen, değerli Belediye Başkanımız Ali İnci’yi tebrik ediyorum. Allah muvaffakiyetlerinin devamını nasip etsin.”Dedi.

Program sonrası misafirlere yemek ikramı yapıldı.