Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR 11 Muhtarın katılımıyla Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplantı salonunda muhtarlar ile bir araya geldi .Toplantının konusu mahalleler de yaşan olumsuz olayların azaltılması ve çözüm önerilerinin sunularak çözüme ulaştırılmasıydı.
"Gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmaları içerisinde bulunduklarını belirten ÇUHDAR bunun için ilçemizdeki mahallelerdeki muhtarların önemini vurguladı.


İlçemizde bulunan tüm okulların civarların da dolaşan gençlerimizi uzaklaştırılması konusuna deyi nen Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz ÇUHADAR İlçe de büyük ölçüde trafik sorunu yaşanmakta ve araç sürücülerimiz caddelerde ve mahalle araların da bilinçsiz hareket etiklerini belirti. Tüm sorunların çözümünün beraber aşacaklarını belirten ÇUĞDAR muhtarların bu konudaki gözlemlerini dinledi. 
Trafik sorunları ilçemizin Büyük Şehir den ilgililerin çözüm bulması gerektiğine değinildi. Ayrıca ilçedeki hırsızlık olaylarında da  mahalle muhtarlarına büyük görev düştüğünü, beraber bir çözümler üretebileceğine değinildi.


16 Mahalle muhtarının katılması beklenen toplantıya 11 Mahalle Muhtarı katılmasıyla gerçekleşen toplantıda muhtarlar dinlendi. Çözüm önerileri sunularak notlar alındı.