Bu yıl Dördüncüsü düzenlenen Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma gecesi yoğun katılım ile İstanbul Kaynarca/Pendik Salon Mavi Rüya Düğün Salonunda yapıldı.

Sunuculuğunu Erol Yanık’ın yaptığı gece Yöresel Ses Sanatçısı Muhammed Cinkaya‘nın sahne almasıyla başladı.

Geceye yöresel sanatçılardan, Atilla İlerin, Emre Sarıca, Serdar Sarı, Cesi, Hava Dilli, Muhammed Çinkaya, Erdal Köseoğlu ve sürpriz sanatçılar katıldı.




İstanbul Salon Mavi Rüya Düğün Salonunda düzenlenen geceye, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, CHP Hendek Yönetim Kurulu Üyesi Selami Karakadı, Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı, MHPTuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, Tuzla Ağasarlılar Dernek Başkanı Ali Atalar, Hasan Şahin, Giresun Göreleliler Dernek Başkanı Hasan Hiva, Dernek Başkanları Nurettin Balta, Hilmi Kibar, Ali Erata, Yaşar Saka, Mustafa Buzlama, Metin Gözdağı, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Dikmen Orman Kooperatifi Başkanı Ergin Akdağ, Birlik Köyü Muhtarı Fazlı Boğaz, Dikmen Minibüsçüler Koop. Başkanı Vahap Ulusoy,Esnaflar Osman Kıt, Zeki Günbatı , Ali Pelin,Talip Açıkdeniz, İlhan Pala, Baki Kalay katıldı.

Geceye Hendek MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Çiçek göndererek katılırken, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Rıfkı Bektaş birer telgraf göndererek iyi dileklerini ileterek katıldılar.

Hendek Dikmen Mahallesi halkı yoğun ilgi göstererek kilometrelerce uzaklıktan gelerek birbirlerini yalnız bırakmadı. Yöresel sanatçıların ezgileri ile eğlenen misafirler, birbirleri ile hasret giderme fırsatı buldu.

Sakarya Hendek Dikmen Köyü Dernek Başkanı Cesur Açıkdilli yaptığı konuşmada, Ülke Olarak birlik ve çok ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Biz Dikmenliler ve bizi seven dostlarımız bu akşam kol kola omuz omuza kanal G ekranlarından tüm Türkiye Hatta Dünyaya birlik beraberliğimizi, Vatanseverlik örneğini göstereceğiz.




Bu yıl Dördüncüsünü düzenlediğimiz Dayanışma gecemizi geleneksel hale getirerek gelecek nesiller için devamını sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda emeği geçen tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize, gecemize katkıda bulunan tüm sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum diye konuştu.

Konuşmaların ardından geceye katılan misafirler yöresel sanatçıların ezgileri eşliğinde gönüllerinde eğlenerek gecenin tadını çıakrdılar.