Dikmen köyünde Yaz Kuran kursu sona erdi.
Hendek  Dikmen Köyü  yaz kur’an kursları sonu etkinlikleri coşku ile geçekleşti.

Dikmen Köyünde gerçekleşen Yaz Kuran Kursları sonu programına Hendek müftüsü Ekrem Saylam SAÜ  ilahiyat fakültesi  öğretim üyesi Prof.Dr. Muhammed Aydın  ,Sosyal Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Osman Aydın ve Dikmen köyü halkı katıldı.

Dikmen köyünde 66 erkek  45 kız öğrencisi bulunan Kuran kursları  kız kuran kursu öğretmeni Yasemin  Öz ve Sevda Kaya yönetiminde  Erkek kur’an kursları ise Hocaları Selami Beyaztaş, İdris Açıkdilli, Hamdi Akyol  ve Mehmet Erdoğan yönetiminde Öğrenciler öğrendiklerini  ‘Okullar hayat olsun ‘projesi kapsamında Dikmen köyü İlk öğretim okulu bahcesinde sundular.
 
Sunuculuğunu Lütfiye Polçumcu ve Muharrem  Kaya’nın Yaptığı programda sundukları  piyes de yanlış abdest alan yaşlı bir amcaya abdest  almayı öğreten Kuran kursu öğrencileri  daha sonra ilahi kısa sürelerden ezber şiirler okudular.Programda  sonunda ise slayt gösterisi sundular.

Program bitiminde  Hendek müftüsü Ekrem Saylam SAÜ  ilahiyat fakültesi  öğretim üyesi  Porf. Dr. Muhammed Aydın sosyal kültürel içerikli din hizmetleri daire Başkanı Osman Aydın  Hendek dikmen köyünde  Yunus Ayvaz tarafından verilen  1200 kişinin katıldığı iftara katıldılar.
İftar sonrası kendilerine ikram edilen çayları içerken Sosyal Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Osman Aydın , verilen iftar yemeğindeki  katılımın yüksek olması  dolayısıyla  hayranlığını sözlü olarak belirtti.

Hendek Dikmen Köyü muhtarı  Cemal Aydın’da  övgü dolu sözleri için Osman aydın’a teşekür ederek Ramazan bayramının 1.ci gününde yapılacak  toplu bayramlaşma ve keşkek  yemeye davet etti