Hendek Dikmen  İlköğretim 2-A Sınıfı ve Aynı zamanda Gezi kulübü RehberÖğretmeni Melek Yalçınkaya ve Okul Müdürü  Saffet Kaya gezi kulübünün 15 Öğrencisiyle beraber Melek Nişancı Huzur evini ziyaret ettiler.
 
İlköğretim Öğrencilerini karşılarında gören Huzur evi sakinleri duygu dolu anlar yaşadı.İlköğretim Öğrencilerine ilgi gösteren Huzur evi sakinleri Öğrencilere hayatlarından kesitler anlatarak sohbet ettiler.
Dikmen İlköğretim Öğrencileri, Huzur evinde yaşamlarını sürdüren büyüklerinin tatlı ve güler yüz ile karşılamalarından dolayı güzel duygular yaşadıklarını söylediler.
 
Melek Nişancı Huzur evi sakinleri Öğrencilerin Eğitimlerini aksatmadan zamanlarını boş geçirmemelerini,çok çalışarak gelecekte Vatanına, milletine hizmet eden, Anne, Babalarına, Öğretmenlerine ve büyüklerine saygı ve sevgi içerisinde olmalarını istediler.Ailenin ve Büyüklerin önemine değinen Huzur evi sakinleri öğrencileri görmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve her zaman kapılarının açık olduğunu ifade ettiler.
 
Melek Nişancı Huzur evinde yaşamlarını sürdüren büyüklerin,öğrencileri yine beklediklerini başarılı olmaları için her zaman dua edeceklerini söylemelerinin ardından program sona erdi.