Şehre Değer Katacak Her Projeye Hazırız
Sakarya’nın geleceğine yön verecek ve ışık tutacak çalışmaların yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Bayraktepe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Baytun Talha Sunman ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Dernek çalışmaları hakkında Toçoğlu’na bilgiler veren Baytun Talha Sunman, Hendek’te daha iyi çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Yaz Aylarına Yetişecek

Sunman konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Bayraktepe Derneğimiz 2012 yılında kuruldu. 2015 yılından itibaren de Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü önderliğinde çalışmalarımıza başladık. 4-6 yaş arası 70 öğrencimize irfan mektebinde dersler veriyoruz. 190 öğrencimize yıllık, dönemlik ve aylık olarak burs imkânı sağlıyoruz. Kur-an Kursu inşaatımız başladı. İnşallah yaz aylarına yetiştirmeyi planlıyoruz. Aynı zamanda erkek ve kız öğrencilerimizin barınmaları için yurt çalışmalarımız devam ediyor.”

Işık Tutan Çalışmalar

“İlçemizde bulunan bütün dernekler ile aylık toplantılar gerçekleştiriyoruz. Hendek ilçemiz ile ilgili önemli konuları ele alıyoruz. İlçemizin geleceğine ışık tutacak çalışmalara önem veriyoruz. Bunun gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız çalışmalar ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nu bilgilendirelim istedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Üzerimize Düşeni Yapacağız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Maddi ve manevi olarak yapılan güzel çalışmaların yanında olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Sadece bu şehri yönetenler değil, STK’lar, özellikle derneklerimiz de şehrimizin geleceğinde önemli bir yere sahipler. Şehrimizin geleceğine yön verecek ve ışık tutacak çalışmaların yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Öğrencilerimiz Memnun Olmalı

Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Bilindiği üzere eğitim fakültemiz Hendek ilçemizde bulunuyor. Bu anlamda şehir dışından gelen kardeşlerimize yönelik yapılan çalışmalar önemli. Öğrencilerimize kolaylık sağlayacak, onların memnun kalacağı çalışmaların yapılması çok değerli. Hem yaptığınız çalışmalar hem de ilçe belediyemizin çalışmaları ile Hendek’te eğitim gören öğrencilerimiz memnun olmalılar.” Konuşmaların ardından Bayraktepe Yönetim Kurulu Başkanı Baytun Talha Sunman, Başkan Toçoğlu’na günün anısına hediye takdim etti.