Hendek’te Kutsallar Kasap tarafından,  Kutsallar Izgara hizmete açıldı.
Hendek Mahmutbey Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde açılan Kutsallar Izgara’nın, açılış kurdelesini, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kutsallar Kasap işletmecileri Ahmet, İbrahim ve Ramazan Kutsal hayırlı olsun dilekleri ile kesti.
Açılışa Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, hayırlı kazançlar dileyerek “ Hendek’te ticaret her geçen gün daha da canlanıyor. Bugün açılışını yaptığımız esnafımız yıllardır Hendek’te esnaflık yapmaktadır. Şimdi de Hendek’e yeni bir tat daha getirmek adına Hendek halkına güzel ve kaliteli hizmet verecektir. Hendek’te köfteciler isim yapmışlardır. Burada yapılan köftelerin de Hendek Köftesi adı altında hizmet verilip, Hendek Köftesi nin bir marka haline gelmesini isterim.” Dedi.
Kaymakam Mustafa Ayhan da bir konuşma yaparak, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunup, bol kazançlar diledi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, misafirlere ikramlar yapıldı.

Hendek Kutsallar Köfte ızgara Açılışı





Hendek Kutsallar Köftecisi
Hendek Halkı


Hendek Kutsallar Köftecisi


Hendek de köfteci acılışı ve vatandaşlar