Kısa bir organizasyon faslı ardın dan sabah saatlerinde başlayan hendek belediyesi nin vermiş olduğu anonslar desteklenen ve Hendek ahşap kafeterya yanında, hendek belediye sosyal tesisleri karşısında yer alan Botonik çay bahçesin de düzenlenen canlı müzik eşliğindeki gecede cay bahçesinin geliri ve katılım bedeli Afrika ülkesine yapılan yardım kampanyasına bağışanacağı belirtildi.

Hendekli  çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen gecede, Gelirlerin Afrikaya yardım kampanyasına gideceği belirten yetkililer, hendekli müzisyenlerin bu güzel düşüncesinden ötürü ve bu düşüncenin gerçekleşmesinde emeği gecen işletmeci Ali KÖSTERELİ’ye teşekkürlerini sunan Hendek Kızılay yetkilileri, hendek ilçesi nin yardım konusun daki hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdiğini açıkladı.


Geceye enstrümanları ve sesleriyle neşe katan Bülent KİT, Fahri Can GÜLEN , Sinan PERİ ve Orhan ÖZDEMİR  gecede seslendirdikleri birbirinden güzel parçalar ile geceye katılan dinleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde türk sanat müziğinin eşsiz eserlerini seslendiren Bülent KİT, efkarı neşe nin  bol olduğu bir hendek gecesin de dinleyicileri derinden etkiledi.

Hendek oldurda horon olmazmı ?  , roman olmazmı ? diyen seyircilerin istekleri doğrultusun da devam eden gecede, horon ve üç ayak , roman havalarıyla geceye gelen dinleyicileri yerlerin den büyük bir coşkuyla kalkıp oyunlarla müziklere iştirak etiler. Hendekli müzisyenler türk yöresel müzikleri nin bir birin den özel parçalarıyla geceye katılanları coşturdular.