İlçemiz hendek de Kervansaray Kebap adı ile yemek sektöründe hizmetler sunan Feyzullah usta ikinci şubesini Hendek meydan da Gözde Kervan Saray dürüm evi olarak hizmete sundu. Gözde dürüm evi nin açılışını ilçemiz Akparti İlçe başkanı Şenay SAKAL ve İlçe Müftüsü Şükrü BALKAN hayırlı olması temenileriyle açılışı gerçekleştirdi.

Erzurum kökenli olan Feyzullah USTA ve Bekir İLBOĞA uzun yıllardır hendek de esnaflık yaptığını ve hendek halkı nın en iyi hizmete layık olduğunu, her geçen günü hendeğin geliştiğini ve değiştiğini belirtti , damak zevkine ikinci şubelerinde de hizmet disiplinini sürdürecek olan ve aynı damak zevkine yeni yöresel tadları katarak devam ediceklerini belirti.

Hendekde tek dondurma irmik tatlısı ile  ikinci şubemizi dürüm evi şeklinde siz değerli hendek halkımıza hizmet vermek üzere açmış bulunmaktayız.

Hizmet biz den taktir siz den söylemiyi ilke edinen Dürüm ustası Feyzullah usta 7 çeşit farklı dürümü aynı anda çıkara bildiklerini belirtti. 

Ayrıca Açılışa katılan tüm dostlarına sunduğunu belirtti .

Hendek Gözde Kervansaray dürüm evinde ekonomik boy Adana dürüm 6 tl olup bu tutarın içersinde salata + ayran + su yer almaktadır. Ayrıca paket servisi de mevcut olan hendek gözde kervan saray dürümün sipariş telefonuna 614 44 24 nolu telefondan sipariş vere bilmektesiniz.