Yeni Cami karşısında hizmete giren PARŞI PAZAR AVM nin açılışını Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Ak parti İlçe Başkanı Şenay SAKAL ve İlçe Müftüsü Şükrü BALKAN Hendek ilçe emniyet müdürü Kadır ERDEM'in katılımlarıyla gerçekleştirdi.Çarşı Pazar mağzasında ihtiyacınız olan herşeyi bulmanız mümkün olup , ürün grupların dan bir kaçını sizlerle paylaşmak isteriz. Hendek Çarşı Pazarda Oyuncak’tan Hırdavat’a, Hediyelik eşyadan Parfümeriye a’dan z’ye herşey mevcut ve ultra ekonomik fiyatlarla sizlerin beyenisine sunulmaktadır.

İlçe Kaymakamımız Mustafa AYHAN nın açılış konuşması ardın dan yapılan kurdele merasimi ile duvaylarla hizmete açıldı. Açılış ardın dan mağzayı gezen Hendek protokolü , çeşitli ürünleri inceledi, ilçemiz hendek de butarz mağzaların artığını belirten İlçe Kaymakamı Mustafa AYHAN , hayırlı uğurlu olması temenisinde bulundu. 


İlçemiz eski kadınlar pazarı olarak bilinen ve daha sonra özelleştirilerek plaza haline getirilen pasaj ve iş hanı görümündeki binanın ilk katında hizmete giren çarşı pazar , zemin kat ve ilk katıyla ferah geniş nezih bir ortamda , aramış olduğunuz herşeyi ekonomik bir şekilde bula bileceğiniz nadir ortamlardandır.

Adres : Hendek Müftülük Camii Arkası Eski kadınlar Pazarı Mevkii Hendek / SAKARYA