Hendek  Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törene Belediye Başkanı Ali İnci,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan,Savcı Can Bayır,İ lçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Daire Amirleri, Siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı ve çelenk koyma töreninin ardından Öğretmenler Günü programı Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda devam etti.


Noksel İlköğretim Okulunun düzenlediği Öğretmenler Günü programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Savcı Can Bayır,Halk Eğitim Müdiresi Nilüfer Karaoğlu,Şube Müdürleri,Müdürler,Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Öğretmenler Eğitim ve öğretimde rehberdir
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan günün mana ve önemini anlatan bir konuşma yaptı Doğan “ Öğretmen,insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen,eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin eğitim öğretimlerine rehberlik eden,yön veren ve hayata hazırlayandır.



Önceden görev yaptığı köylerde,beldelerde yada ilçelerde o yörenin sağlıktan,tarımına kadar her türlü sorununa çözüm bulmaya çalışan öğretmenlerimiz bugünün hızla gelişen ve dönüşen dünyasında en önemli rehber konumundadırlar.Öğretmenler günümüz kutlu olsun” dedi.


24 öğretmen adayı adına Şirin İnan ile bu yıl İlçenin tek emekliye ayrılan öğretmeni olan Mehmet Özcan günün mana ve nemini anlatan bir konuşma yaptılar.

Program   Noksel İlköğretim okulu öğrencilerinin şiir okuması ile devam etti. Programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Öğretmenler Günü konulu İlköğretim  ve Liseler arası düzenlediği Resim, Şiir,Kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.Program sonunda Aday Öğretmenler, yemin töreninde yemin ederek Öğretmenliğe adım attılar.